Ebay køber FAQ.

Så du har et spørgsmål? Har noget gået meget galt og du ikke ved hvad de skal gøre? Nå, fair nok. Her er de spørgsmål, som jeg hører hele tiden fra købere.

Har eBay en kundeservice-afdeling I kan telefonen?

eBay er notorisk svært at kontakte, bør du nogensinde skal – det undertiden ser ud ligesom de forventer site til at køre selv. Du kan e-maile dem, så længe du ikke har jeres hjerte opsat på et sammenhængende svar: gå til Du måske har bedre held i ‘live hjælp’ webchat her:

Kun eBay magt sælgere (sælgere med en meget høj feedback rating) komme til telefon kundeservice. Hvis du virkelig ønsker at prøve lykken, Skriv ‘ebay [land] telefonnummer”i en søgemaskine og du skal nok finde noget. Desværre, chancerne er du vil have gået til alt besvær for privilegiet at forlader en answerphone besked.

Det kan synes grusom, men Forestil dig antallet af mennesker, der ville kalde eBay hver dag med de dummeste spørgsmål, hvis de gav ud deres telefonnummer overalt. Dens vilde Vesten natur er på en måde, en del af sin charme.

eBay sendte mig en E-mail at sige de kommer til at nære min konto. Hvad skal jeg gøre?

Denne e-mail beder om din adgangskode, højre? Det er et fupnummer, et forsøg på at skræmme dig, skal du opgive dine detaljer og derefter stjæle din konto. eBay vil aldrig bede om din adgangskode eller andre kontooplysninger via e-mail. eBay siderne sige du kun nogensinde bør indtaste dit password, hvis adresser starter med De tilbyder endda en særlig ‘konto Guard’ som en del af deres værktøj, som lader dig kontrollere, at du ikke giver din adgangskode til en dodgy falske websted. Du kan læse mere her:

Det virker for godt til at være sandt. Hvordan eBay Make Money?

For dig, køber, eBay er gratis. Sælgere, dog betale alle slags gebyrer: en notering gebyr for hver vare de liste, en endelige værdi fee (en procentdel af hvad varen sælges). De kan de betale ekstra gebyrer for ekstra tjenester, herunder købe det nu, ekstra billeder, reserve priser, fremhæve auktionen, sætte det fed, notering det først i søgeresultater eller endda at sætte det på forsiden. Du kan se en komplet liste over gebyrer på

Det er naturligvis værd at sælgere, selv, eller de ville ikke bære på ved hjælp af eBay. Systemet er ganske effektiv, og dybest set tvinger både eBay og sælgere til at holde deres avancer fra så lavt som muligt-ellers priser vil simpelthen gå alt for højt og køberne vil stoppe med at købe.

Hvor sikker er eBay?

Nå, som det sker, er der genstand for vores næste e-mail! Alle eBays sikkerhed tjenester for købere og sælgere er på ét sted, kaldet ‘SafeHarbor’. SafeHarbor håndterer svig og undersøgelse, hjælper med konfliktløsning og holder regelbrydere i skak. Læs alt om det næste gang, og være sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.