Astronomi kikkert-et godt alternativ

Det ser ud fra det øjeblik, du begynder at tage din kærlighed til astronomi alvorligt, det, der er på dit sind er, hvilken slags teleskop får du. Og der er ingen tvivl om, at investere i en god kikkert kan virkelig forbedre din nydelse af dit nye passion i astronomi. Men vær ikke forhastet at holde med de store parykker i astronomi klubber, der har avancerede teleskoper. Der er et andet alternativ, der kan give dig de fleste af fordelene ved et teleskop og nogle ekstra fleksibilitet og lavere omkostninger til at starte.

Dette alternativ er en god par astronomi kikkert. Hovedsagelig tænker vi på kikkert som de ting, du kan bruge til at se fodbold spillet, når du skal sidde i de billige pladser. Men hvis du lave nogle lektier og havde en god forståelse på hvad din stargazing mål, fordele af astronomi kikkert over en post niveau teleskop kan være temmelig overbevisende.

* Som regel er de billigere. Så kan du få en masse god stargazing på meget mindre af en investering. Du kan altid bruge flere penge senere, men for nu, det kan være netop løsningen for dig.

* Der er ikke så mange tilbehør. Tager en masse orientering til Sådan konfigurerer og bruger enheden for at eje og drive et teleskop. Ud over at, tuning det for optimal visning og diagnosticere det når du har problemer kan nogle gange gøre teleskopet mere lidenskab end stargazing selv.

* Det er meget nemmere at bruge. Hvis du ikke har har købt en teleskop, kan du have set teleskop ejere går gennem en besværlig sæt op og nedbryde disciplin for hver anvendelse. Det er tid at de ikke kigge på stjernerne. Kikkert-brugere lykkeligt stargazing som dette går på.

* Kikkerter er let og transportabel. Medmindre du har den luksus at oprette og drive et observatorium fra dine dæk, vil du sandsynligvis rejser for at udføre din viewings. Kikkert gå med dig meget lettere, og de er mere let at bære til landet og bruge mens du er der end en tung teleskop oprettet kit.

Så overveje indstillingen kikkert. For at gøre de mest effektive valg, men er her et par fakta om astronomi kikkert, der vil hjælpe dig med at evaluere, hvilke der er bedst for dig…

Kikkert har to linse sæt, en i slutningen af okularet og et sæt rigtige næste til dine øjne. Dem, der er tættest på øjet kaldes okulær linser, som forstørrer billedet (gøre det større). Dem, der er tættest på himlen kaldes målet linser og størrelsen af disse objektiver vil afgøre, hvor meget himmel du kan se på en gang. Så når som helst du evaluerer kikkert, der er to tal forbundet med sæt. Så hvis kikkerten har en rating af 15-40, det betyder at okulær linser forstørre 15 gange og senere antallet er en relativ nummer til hvor meget himmel du kan se. Jo højere det andet tal, jo mere du kan se. Forklaringen er enkel. Jo større linsen, de mere lys det lader. Men vær opmærksom på at jo større det andet nummer, større, tungere og mere besværlig kikkerten vil være.

Du bliver nødt til at skabe balance mellem disse to tal med både dit budget og hvad du ønsker kikkerter til at gøre for dig. Hvis du beslutter at gå med en lavere magt kikkert, kan du blive frustreret over hvad du kan se, og du kan have til at tage dine øjne væk fra visningen for at få din orientering og konsultere de stjernekort mere ofte fordi din vifte af vision er så begrænsede.

Der vil også være fristet til at købe et sæt kikkert med zoom funktioner og andre funktioner, der vil tillade dig at bruge det til andre formål såsom jagt, hval ser eller se fodbold spillet fra de billige pladser. Mens dette er god økonomi, får disse funktioner på måde, når du bruger kikkerten for astronomi. Så hvis du overvejer dette køb som dit alternativ til at købe en teleskop, er vores råd Køb kikkert lavet netop for astronomi og ikke tage dem til bolden spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.