5 tips om forbedring dit Tricks

En tryllekunstner er en kunstner. Hvert nummer er et mesterværk og hver trick kræver en masse tålmodighed og tid til at lære. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at forbedre dine tricks.

øvelse gør mester

Du har lært et nyt trick og har vist det til et publikum og paralyseret dem, bør det stoppe der? Nej! En tryllekunstner praksis altid sin pose tricks, uanset hvor meget han har mestret dem. Brok op et trick foran et publikum er en af de mest pinlige situationer en tryllekunstner kan nogensinde støder på.

Du bør indstille nogle tid til at praktisere din magi. To timer hver dag er mere end nok til at hjælpe dig med at polere op færdigheder du har lært. Husk at tid i praktiserende er ikke spildtid.

Videobånd din handling

Videooptagelser din handling vil lade dig se, hvordan publikum opfatter du. Det er vigtigt, at du ser på din video kamera som du gør det og prøve at tænke på det som din målgruppe. Se, hvordan du udfører vil lade dig se simple fejl du sikkert ikke vidste, du var at gøre. Det vil hjælpe i din praksis og at vide, hvis en trick er effektiv.

Bede om hjælp

At deltage i en gruppe kunne hjælpe dig med at forbedre dine tricks. Du kan se, hvordan de gør det.. Du ville også have chancen for at vise dine tricks og modtage feedbacks. Husk at bede om hjælp, hvis du tror, du har brug for det og for at lytte til Råd når i betragtning.

Det er vigtigt at indse, at der er bedre tryllekunstnere end dig og at andre har mere erfaring.

Udnyt din fritid

Gå væk til weekenden? Måske du vil på en campingtur eller fiskeri. Hvorfor ikke bringe dit materiale med dig? Der vil være gratis tid på dine ture, hvor du kan øve dine tricks eller udtænke nye.

Tricket er at bruge din tid fornuftigt. Tænk på hver fritid som en chance for at praksis og vil du se forbedringer på dine tricks.

Lære en anden Trick

Fors¯g ikke lære en anden trick, indtil du har styr på dit nuværende nummer. Du skal behandle det som et maleri og praksis dine trick indtil det bliver dit eget mesterværk.

Bede om hjælp, hvis du har brug for dem og prøv dit bedste for at afslutte, hvad du er begyndt at lære.

En tryllekunstner vil altid finde måder at lære nye tricks. Det er vigtigt, at de indser, at et trick ikke er noget at blive taget for givet. Du skal praksis, praksis og praksis. Det er en måde at sikre succes i denne forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.